Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Deens Drama Voor Eric En Judith In Het Roer Om Dat Is Even Schrikken

Deens drama voor Eric en Judith in 'Het Roer Om': 'Dat is even schrikken'

Droomhuis in Denemarken blijkt een nachtmerrie

Het Nederlandse stel Eric en Judith verruilde hun drukke bestaan in Nederland voor een droomhuis in het Deense plaatsje Sønderborg. Maar hun droom veranderde al snel in een nachtmerrie toen ze ontdekten dat het huis ernstige constructiefouten had.

Scheuren en vochtproblemen

Het stel ontdekte scheuren in de muren en vochtproblemen in de kelder. De problemen bleken zo ernstig dat ze het huis niet meer konden bewonen. "We zijn helemaal overspannen", vertelt Eric aan de Deense krant Jyllands-Posten.

De vorige eigenaar had de gebreken verzwegen en het stel stond machteloos. Ze moesten hun droom opgeven en terugkeren naar Nederland.

Aangifte tegen vorige eigenaar

Eric en Judith hebben aangifte gedaan tegen de vorige eigenaar wegens bedrog. De politie onderzoekt de zaak. Het stel hoopt dat ze hun geld terugkrijgen en dat de vorige eigenaar verantwoordelijk wordt gehouden voor zijn daden.

Het verhaal van Eric en Judith is een waarschuwing voor anderen die overwegen om een huis in het buitenland te kopen. Het is belangrijk om het huis goed te laten inspecteren voordat je een aankoop doet.

Volgens de Deense consumentenbond Forbrugerrådet zijn er steeds meer Nederlanders die problemen krijgen met hun huis in Denemarken. De bond adviseert kopers om extra voorzichtig te zijn en het huis grondig te laten inspecteren.


Komentar